Het kwaliteitencentrum is een plek waar  dagbesteding en aktiveringsproject. Het is een plek waar we ruimte geven aan   jouw  verlangen. dromen,talenten en kwaliteiten centraal staan.

Er is  ruimte om te  jezelf te her ontdekken en te  ontwikkelen. Samen  maken we een plan waar jij  de regie over hebt . Het enige wat we vragen is dat waar je aan begint je ook afmaakt.

We werken zonder deadlines . Met dit als uitgangspunt ondersteunen we je in je eigen tempo. Het gaat er om dat je weer ervaart dat je zelf iets kunt creëren en het geloof in jezelf terugvindt.

Iedere dag starten we met een gezamenlijk kopje koffie en ‘s middags lunchen we samen aan tafel. Er is alle ruimte voor een gesprek en ondersteuning van ervaringsdeskundigen die in het zelfde schuitje hebben gezeten. Niks moet, veel kan. Onze deuren staan dagelijks open voor iedereen die kennis wil maken met onze stichting of die gewoon nieuwsgierig is naar wat wij hier doen. Je kunt altijd binnenlopen voor een vrijblijvende kennismaking.

Openingstijden
Dagelijks van 8.30 tot 16.30 uur.

Het Kwaliteitscentrum wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van het Skanfonds.

logo SKFC

‘Eenzame avonduren’

“Het is voor de meeste van onze mensen moeilijk om rust te vinden wanneer ze na hun dakloze periode op een kamer komen te zitten. Ik kwam bijvoorbeeld op een dag bij de N.O. Barrierweg voor mijn wekelijkse bezoek en ik tref G aan. Ik zeg: “G, wat doe jij nu weer hier?” Ik had hem met een andere straatambassadeur een aantal weken daarvoor helpen verhuizen naar een kamertje waar hij vanuit de nachtopvang vol... Lees meer ...