Het kwaliteitencentrum is een plek waar  dagbesteding en aktiveringsproject. Het is een plek waar we ruimte geven aan   jouw  verlangen. dromen,talenten en kwaliteiten centraal staan.

Er is  ruimte om te  jezelf te her ontdekken en te  ontwikkelen. Samen  maken we een plan waar jij  de regie over hebt . Het enige wat we vragen is dat waar je aan begint je ook afmaakt.

We werken zonder deadlines . Met dit als uitgangspunt ondersteunen we je in je eigen tempo. Het gaat er om dat je weer ervaart dat je zelf iets kunt creëren en het geloof in jezelf terugvindt.

Iedere dag starten we met een gezamenlijk kopje koffie en ‘s middags lunchen we samen aan tafel. Er is alle ruimte voor een gesprek en ondersteuning van ervaringsdeskundigen die in het zelfde schuitje hebben gezeten. Niks moet, veel kan. Onze deuren staan dagelijks open voor iedereen die kennis wil maken met onze stichting of die gewoon nieuwsgierig is naar wat wij hier doen. Je kunt altijd binnenlopen voor een vrijblijvende kennismaking.

Openingstijden
Dagelijks van 8.30 tot 16.30 uur.

Het Kwaliteitscentrum wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van het Skanfonds.

logo SKFC

Op één lijn

“Uit eigen ervaring weet ik dat de meeste instanties je voorgekauwde oplossingen voorleggen. Oplossingen die in het bereik zijn van de organisatie waar ze voor werken. Ze geven je daardoor het gevoel dat jij hen harder nodig hebt dan zij jou, dat ze een level hoger staan dan jij. Dat verschil voel je als klant en daar knap je op af. Het is ook wel begrijpelijk, deze mensen zijn naar school geweest, hebben gestudeerd en... Lees meer ...