Het kwaliteitencentrum is een dagbestedingsproject. Het is een plek waar wordt gekeken naar jouw talenten en kwaliteiten. Daar willen we ruimte aan geven. Als Pietje dit wil gaan doen en Puk wil dat gaan doen, dan kijken wij hoe we dat gaan realiseren.

Zo is er voor jou meer ruimte om te doen wat je zelf kan of waar je je in wilt ontwikkelen. Vanuit daar maken we een plan dat bij jou past. Jij staat zelf aan het stuur en houdt zelf de regie. Het enige wat we vragen is dat waar je aan begint je ook afmaakt.

We werken zonder deadlines, dus ook geen werkdruk. Hetgeen waar jij aan werkt is niet het product maar jij bent voor ons het product. Met dit als uitgangspunt ondersteunen we je in je eigen tempo. Het gaat er om dat je weer ervaart dat je zelf iets kunt creëren en het geloof in jezelf terugvindt.

Iedere dag starten we met een gezamenlijk kopje koffie en ‘s middags lunchen we samen aan tafel. Er is alle ruimte voor een gesprek en ondersteuning van ervaringsdeskundigen die in het zelfde schuitje hebben gezeten. Niks moet, veel kan. Onze deuren staan dagelijks open voor iedereen die kennis wil maken met onze stichting of die gewoon nieuwsgierig is naar wat wij hier doen. Je kunt altijd binnenlopen voor een vrijblijvende kennismaking.

Openingstijden
Dagelijks van 8.30 tot 15.30 uur.

Het Kwaliteitscentrum wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van het Skanfonds.

logo SKFC

 

Op één lijn

“Uit eigen ervaring weet ik dat de meeste instanties je voorgekauwde oplossingen voorleggen. Oplossingen die in het bereik zijn van de organisatie waar ze voor werken. Ze geven je daardoor het gevoel dat jij hen harder nodig hebt dan zij jou, dat ze een level hoger staan dan jij. Dat verschil voel je als klant en daar knap je op af. Het is ook wel begrijpelijk, deze mensen zijn naar school geweest, hebben gestudeerd en... Lees meer ...